+44 (0)1775 722327

Biomass Boilers and Dryers Finland

GlenFarrow’n alan johtavat biomassakattilat, tukkikuivurit ja hakekuivurit polttavat puuta ja olkea ja tuottavat lämpöä moniin käyttökohteisiin pienentäen polttoainekustannuksiasi ja kasvattaen tulojasi.

GlenFarrow GF125

GF125-biomassakattila tuottaa 125 kWh:n huipputehon. Se on ihanteellinen puun, jätepuun ja viljankorsien polttamiseen. Käyttökohteita ovat mm. kiinteistöjen, työpajojen, kaupallisten tilojen ja maatilarakennusten lämmittäminen sekä prosessikuivaaminen, kuten tukkien ja hakkeen kuivaaminen. Kattilat voidaan yhdistää rinnakkain joustavuuden lisäämiseksi.

GlenFarrow GF295

Isompi GF295-kattila tuottaa 295 kWH:n huipputehon. Se on suunniteltu isompia olkipaaleja varten, mutta sopii yhtä hyvin myös puun ja jätepuun polttamiseen. Kattila soveltuu hyvin isompiin tiloihin, tehtaisiin, työpajoihin tai kaukolämpöjärjestelmiin sekä prosessikuivaamiseen, kun se liitetään GlenFarrow’n tukki- tai viljakuivuriin. Suurempia järjestelmiä varten useampia GF295-kattiloita voidaan yhdistää toisiinsa.

GlenFarrow GF50

GF50 puukäyttöinen lämmityskattila on suunniteltu pienempiin kohteisiin ja sopii erinomaisesti asuntoihin ja pieniin teollisuuskohteisiin. GlenFarrow voi hoitaa asennuksen tai voimme toimittaa sen oman putkiasentajasi asennettavaksi.

 

Be the first to hear all the latest news….

​We​’ll use the details you give us to send you news, updates, offers and other information relating to GlenFarrow products and services.

We​ promise ​not to clog up your inbox with endless emails and will ​never pass your details on to any third party​​​.

​Click here to read our full Privacy Policy.